Luati micul dejun pe biciclete

Un mic dejun sanatos, la primele ore ale diminetii. Voluntarii proiectului Verde pentru Biciclete vor sa ofere timisorenilor aflati in trafic un mic dejun „biciclist", compus dintr-o bautura calda si o gustare 100 % bio.

Actiunea ar urma sa aiba loc in perioada 21 – 25 septembrie, la primele ore ale diminetii, in cinci locatii intens circulate din oras: Casa Tineretului - Spitalul Judetean, Piata 700, Centrul Bancar, Modern. Un numar de 500 de portii de mic dejun au fost pregatite de Life Care si Restaurantul Opera si le vor fi oferite biciclistilor in cele cinci zone intens circulate ale orasului. Cei aflati pe vehiculele cu doua roti nu trebuie decat sa se opreasca la standul voluntarilor, sa serveasca micul dejun si apoi sa-si continue drumul spre destinatie.

Scopul actiunii este de a incuraja mersul pe bicicleta la si de la locul de munca, printr-o recompensa simbolica oferita celor care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic. Micul dejun biciclist este primul demers dintr-o campanie de incurajare a bicicletei ca modalitate de transport spre serviciu, intitulata sugestiv „Pe bici spre servici". Parteneri ai actiunii vor fi Restaurant Opera, Life Care, Centrul Cultural Francez, CS Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis Expres.