Concert extraordinar Joseph Calleja

Concert extraordinar Joseph Calleja - tenor si Anita Hartig soprana si cu Orchestra simfonica a Filarmonicii „Banatul" Timisoara, dirijor: Radu Popa.
Evenimentul este cuprins in programul Festivalului si Concursului International George Enescu.
Tenorul Joseph Calleja este un artist foarte cunoscut la nivel mondial. Pe pagina lui personala de internet apare un program ce contine concerte pe cele mai mari si prestigioase scene din lume : Covent Garden - Royal Opera House din Londra, Metropolitan Opera din New York, Opera din Hamburg, Opera din Viena, etc. Joseph Calleja este de origine malteza, s-a nascut in Malta in 1978 si a inceput sa cante la 16 ani. A debutat in 1997 cu rolul Macduff din Macbeth de G. Verdi, moment care a coincis si cu castigarea primului premiu important din cariera sa : Belvedere Hans Gabor Competition. Calleja a aparut pana acum in cel putin 20 de roluri, in opere ca : La Boheme, Traviata,Lucia di Lammermoor, Faust, Rigoletto, La Traviata, Il Barbiere di Siviglia, Madama Butterfly, Don Giovanni. Pentru mai multe detalii, aveti si link-ul catre site-ul lui www.josephcalleja.com .
Speram ca toate aceste informatii v-au convins ca este vorba despre un eveniment important.
Pretul unui bilet sala si balcon 30 lei, loja 50 lei. (Pentru acest concert invitatiile permanente si legitimatiile pentru pensionari nu sunt valabile!).

Va asteptam cu deosebita placere in data de 18.09.2009 la Filarmonica Banatul Timisoara, pentru a participa la acest important eveniment!