Poli Timisoara s-a califacat in play-off

Poli Timisoara, vicecampioana Romaniei la fotbal, s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a trecut de Sahtior Donetk, detinatoarea Cupei UEFA.
Dupa 2-2 in tur, la Donetk, Timisoara a incheiat bine jocul in returul de pe teren propriu si a obtinut un egal, 0-0, care o califica in play-off-ul Ligii Campionilor.
Cu Gigel Bucur si Parks in ofensiva, formatia banateana s-a aparat exact si a mizat pe viteza excelenta a celor doi atacanti, ambii jucatori ratand cate o ocazie uriasa de a inscrie.
Beneficiind de aportul brazilienilor Ilsinho, Adriano Luiz, Jadson si Fernandinho, Sahtior a avut mai mult initiativa, dar vicecampioana Ucrainei si-a creat putine ocazii de a marca si s-a lovit de un Costel Pantilimon in zi de gratie.
Poli Timisoara se califica in play-off-ul Ligii Campionilor, gratie golurilor mai multe marcate in deplasare, si formatia noastra isi va afla vineri, de la ora 13.00, ultimul adversar din drumul spre grupele celei mai importante competitii europene intercluburi.

tags: Poli Timisoara