Tratamente anticelulitice

Tratamente anticelulitice - un tratament necesar!?

Aparitia celulitei se datoreaza peretii celulelor grase, insuficient oxigenati.
Asta ar spune un specialist. Eu consider ca am devenit o natiune de sendentari, in care copii duc la scoala scutiri pentru ora de sport. Doamnele folosesc ca si scuza munca, care le reduc timpul pentru a putea sa se gandeasca sa faca exercitii fizice.
Daca consumam fructe ce contin antocianidine, putem sa ne refacem la nivelul vaselor de sânge. Dar cum ducem lipsa de educatie in alimentatie, este putin probabil sa reusim un tratament anticelulitic de calitate.
Eu ma ocup cu masajul printre alte chestii si doamnele folosesc ca si tratamente anticelulitice, masajele anticelulitice. Ma doare sufletul cand le vad cat optimism au in ele cu acest tip de masaj. Incerc sa le zic ca nu este suficient doar un masaj anticelulitic, ca de fapt in cele mai multe cazuri este nevoie de tratamente anticelulitice complexe, care nu se rezolva cu un masaj.
Ca sa fiu cu obraz, le-am dat un pliant de la Centrul Confidence, ce se ocupa cu tratamente anticelulitice profesionale. Adevarul este ca au aparatura profesionala si specialisti unul si unul. La inceput au fost sceptice si au crezut ca le trimit la Confidence sa scap de ele, dar mai apoi s-au linistit.
Primele doua cliente ce au mers la tratamente anticelulitice la Confidence, la sedinta de masaj mi-au povestit intr-una de cat sunt de incantate de faptul ca merg acolo. Adevarul ca dupa ce au fost la Confidence si au respectat regimul alimentar propus de ei, sunt deja vizibile rezultatele in urma catorva sedinte de tratamente anticelulitice.
Fiind o treaba deja testata, va recomand Centrul Confidence cu incredere.

www.centrulconfidence.ro

tags: tratamente anticelulitice , tratamente anticelulitice timisoara , centrul confidence