Poli Timisoara joaca prima etapa in Giulesti

Presedintele Comitetului Director al Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, luni, ca partida cu Gloria Bistrita, din prima etapa a Ligii I, se va disputa pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", in data de 1 august.
"Vom juca in Giulesti partida cu Gloria Bistrita. Am vorbit deja cu cei de la LPF si Rapidul va juca in prima etapa vineri, iar noi vom juca sambata. Dupa partida tur din preliminariile Ligii Campionilor, de la Donetk, vom veni direct la Bucuresti, iar dupa meciul cu Bistrita vom pleca la Timisoara, cu o cursa charter", a spus Chivorchian.
Comisia de Recurs a FRF a decis reducerea sanctiunii Poli Timisoara de la patru etape de suspendare a terenului propriu la una singura, ca urmare a incidentelor de la finala Cupei Romaniei, disputata in compania echipei CFR Cluj. Conform regulamentului disciplinar,Poli Timisoara va fi nevoita sa dispute primul meci din sezonul viitor de pe teren propriu la o distanta de minim 100 de kilometri.
Poli Timisoara va juca in prima etapa a Ligii I impotriva echipei Gloria Bistrita, pe stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", in vreme ce Rapid va juca, pe acelasi stadion, cu Politehnica Iasi.

tags: Poli Timisoara