Poli Timisoara, neputincioasa la Brasov

Poli Timisoara, neputincioasa la Brasov

Daca TAS va decide ca Poli Timisoara sa primeasca inapoi cele 6 puncte retrase de FIFA, echipa banateana va urca pe locul 2, in timp ce Dinamo va ajunge pe a treia treapta a podiumului, urmand sa evolueze in Europa League.
Cu un nou antrenor, dupa demiterea lui Gabi Balint, Poli Timisoara a fost o echipa insipida la Brasov. Principalul de ocazie Valentin Velcea a alcatuit o formula de start menita sa-i surprinda pe brasoveni, insa chiar timisorenii au parut surprinsi si pe alocuri chiar straini pe teren. In timp ce jucatorii aflati pentru ultima oara sub comanda lui Razvan Lucescu, noul selectioner al Romaniei, au incercat sa se apropie de poarta lui Pantilimon construind, fotbalistii de la Poli Timisoara nu au reusit sa lege prea multe faze si nici sa-i puna reale probleme portarului Bogdan Stelea, aflat la ultimul meci din cariera.
Scenariul a fost acelasi in cea mai mare parte a meciului, niciuna dintre cele doua combatante nereusind sa creeze prea mare pericol la poarta adversa. Poli Timisoara. Lucrurile au luat, insa, o cu totul alta turnura in minutul 88, cand Hadnagy a marcat golul prin care FC Brasov i-a facut antrenorului Razvan Lucescu un cadou frumos de despartire.
Vezi aici cum s-a desfasurat partida FC Brasov - Poli Timisoara, scor 1-0.