Abuzul angajatiilor de la McDrive

Astazi am fost sesizat de un prieten despre faptul ca i-a fost blocata masina in parcarea de la McDrive. Dupa ce a servit la McDrive, a plecat la Judetean si a lasat masina personala in parcarea lor timp de o ora. La intoarcere a avut neplacuta surpriza sa gaseasca masina blocata in parcare. Partea buna a fost ca nu aruncase bonul de comanda. In parcare exista o tabla in care se precizeaza ca parcarea este pentru clienti si acestia pot utiliza locul de parcare pe durata a 2 ore. Fiind persoana isteata a chemat persoana de decizie de la McDrive, pe Tintoi Petre, care se pare ca este cel ce face abuz in serviciu, blocand masiniile clientilor.
Daca nu era prietenul meu persoana influenta in oras, oare i se cerea spaga pentru deblocarea autoturismelor?
Vreau sa precizez ca in urma cu vreo 3 saptamani am fost indignat ca in parcare la McDrive pe locurile destinate persoanelor cu handicap stateau parcate 2 BMW-uri, a caror propietari erau oameni perfect sanatosi, iar masinile nu avea insemnele ce le au cele care sunt detinute de persoane cu handicap.
Intrebarile finale sunt:
- daca esti smecher si ai BMW, angajatii sunt prea lasi sa se lege de tine cand parchezi pe locul pt persoanele cu handicap?
- abuzul in serviciu se pedepseste cind este reclamat de client?