Lipsa apei in 14, 15 si 19 mai

Joi, 14 Mai se va intrerupe furnizarea apei reci pe strada Popa Sapca incepand cu ora 16. Estimam ca reluarea alimentarii cu apa rece se va realiza la ora 2.
Se vor executa lucrari de monitorizare a retelei de apa din aceasta zona, finantate din fonduri proprii ale Aquatim.
Vor fi afectati consumatorii de pe strazile Popa Sapca, Martir Sebastian Iordan, Aurel Popovici, Carvunarilor, Vasile Lucaci, Zurobara, precum si punctul termic 21 de pe str. Bucuresti, punctul termic 19 de pe str. Take Ionescu, punctul termic 22 de pe str. Nicolae Filipescu, punctul termic de pe str. Aurel Popovici. De asememea, vor mai afectati Penitenciarul Timisoara, Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala si Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis si Curtea de Apel Timisoara.
Vineri, 15 mai, intre orele 9-14, vom intrerupe furnizarea apei reci pe strazile Manole si Ioahnn Schwicker. Se vor executa lucrari de modernizare a retelei de apa din aceasta zona, finantate din fonduri proprii ale Aquatim.
Marti, 19 mai, intre orele 9-14, vom intrerupe furnizarea apei reci in vederea executarii unor lucrari de monitorizare a retelei de apa pe strada Calea Aradului colt cu strada Campina. Vor fi afectati consumatorii de pe str. Calea Aradului de la strada amurgului pana la iesirea din oras, precum si Grupul Scolar Agricol Iulian Dracea, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara, Uzinele Textile Timisoara, Hypermarket-ul Real si Selgros.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele mentionate. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.
Director General,
Dr. ing. Ilie VLAICU