SEO - ajutorul necesar pentru site-ul tau...

Prima oara cand am auzit de SEO nu aveam treaba cu online-ul. Era ceva nou pentru mine. Noroc ca nu sunt genul mandru sa ma dau rotund ca eu le stiu pe toate si apelez la amicul meu Jepan Mihai. Tanar dar cu multa stiinta in domeniul online, incepe el sa-mi explice babeste despre SEO.

Accesam google si da la cautare restaurante timisoara . Casc ochii mari si devin si mai nedumerit. Se uita la mine si incearca sa ma scoata din ceata, explicandu-mi ca daca el face SEO poate sa-mi aduca un site a unui restaurant din Timisoara, pe prima pagina de google la cautarea restaurante Timisoara

Dupa fata a remarcat ca tot nu eram lamurit. Cu un calm de profesor m-ai imi da un exemplu de cautare pe google: hoteluri Timisoara . Aici imi explica el ca sunt foarte multe rezultate, iar daca un client ce are un site in domeniul hotelier ii cere lui sa-i aduca site-ul in cautari dupa cuvintul cheie hoteluri timisoara are mult de munca, dar financiar este foarte avantajos pentru el. 

Cand am auzit de bani, imediat am zis ca sunt foarte interesat sa invat cum se face SEO, acesta fiind primul meu text pentru SEO.