Revelion 2017 la Hotel Restaurant Trio

Petreceti seara de Revelion cu muzica autentica si bucate alese la revelionul traditional organizat de Hotel Restaurant Trio.



MENIU REVELION 2017


Aperitiv rece:


  • rulada de porc cu legume si ierburi
  • bule din branza de burduf cu cascaval
  • schweitzer
  • ardei cu liptauer
  • tartine cu pate de gasca
  • prune in bacon
  • castraveti cu pasta de branza
  • chiftelute cu seminte
  • rol sunca cu cascaval
  • dobos cu masline
  • cotlet afumat
  • cosulet cu salata boeuf si carne vita
  • masline
Gustare calda:
  • File de salau in crusta de fulgi de porumb si seminte
  • Orez cu legume
  • Sos de capere
Fel de baza:
  • Ceafa de porc gratinata
  • Piept de curcan cu bacon si fasole verde
  • Cartofi cu broccoli
  • Inele de ceapa
  • Sos de gutui
Desert:
  • Tort Festiv
Bar:
  • apa plata si minerala
  • suc gama pepsi, mirinda, prigat portocale
  • cafea
  • whiskey Ballantines
  • bere Stella Artois, Stella Artois N.A
  • vin (recas) alb, rosu si rose
  • vodka apple, vodka orange, tequilla sunrise, gin tonic
  • nadacolada si green apple
  • cupa de sampanie la ora 0:00
Trio Events Muzica: Andreea Voica si orchestra Dean Galentin si DJ
PRET: 390 RON / Persoana
REZERVARI SI BILETE LA RECEPTIA HOTELULUI TRIO

http://hotel-restaurant-trio.com/fara-categorie/revelion-2017-timisoara/