Petreceti seara de Revelion cu muzica autentica si bucate
alese la revelionul traditional organizat de Hotel Restaurant Trio.
MENIU REVELION 2017
Aperitiv rece:
- rulada de porc cu legume si ierburi
- bule din branza de burduf cu cascaval
- schweitzer
- ardei cu liptauer
- tartine cu pate de gasca
- prune in bacon
- castraveti cu pasta de branza
- chiftelute cu seminte
- rol sunca cu cascaval
- dobos cu masline
- cotlet afumat
- cosulet cu salata boeuf si carne vita
- masline
- File de salau in crusta de fulgi de porumb si seminte
- Orez cu legume
- Sos de capere
- Ceafa de porc gratinata
- Piept de curcan cu bacon si fasole verde
- Cartofi cu broccoli
- Inele de ceapa
- Sos de gutui
- Tort Festiv
- apa plata si minerala
- suc gama pepsi, mirinda, prigat portocale
- cafea
- whiskey Ballantines
- bere Stella Artois, Stella Artois N.A
- vin (recas) alb, rosu si rose
- vodka apple, vodka orange, tequilla sunrise, gin tonic
- nadacolada si green apple
- cupa de sampanie la ora 0:00
PRET: 390 RON / Persoana
REZERVARI SI BILETE LA RECEPTIA HOTELULUI TRIO
http://hotel-restaurant-trio.com/fara-categorie/revelion-2017-timisoara/