Petrecere de Halloween 2012 by Gradinita Minissa din Timisoara


În data de 31.10.2012 a avut loc la Gradinita Minissa din Timisoara petrecerea de Hallowen. Pe parcursul întregii zile copiii au avut parte de momente de neuitat, concursuri si obiceiuri specifice sărbătorii de Halloween.
Ne-am bazat pe originalitatea și imaginația parintilor în ceea ce privește costumația copiilor, iar rezultatul a fost unul infricosator.
Astfel au inceput sa intre in gradinita noastra vrajitoare, dracusori, dovlecei, Contele Dracula, scheleti, puscariasi, lilieci, pirati dar si-au facut loc deasemenea si fluturasi, buburuze, pitici, printese, albinute si tot felul de mascute si costume.
Iar dupa ce toata lumea a sosit si dupa ce fiecare si-a etalat costumatia: sa înceapa petrecerea!
Dansul scheletului si cantecul vrajitoarelor au fost preferatele copiilor la concursul de dans, iar pentru ca sarbatoarea sa fie completa toate grupele au plecat cu Trick or treat (obiceiul specific american de colindat).
Dupa ce fiecare copil si-a mancat bombonica in forma de schelet sau dinti de vampir, cei mici au adormit linistiti cu gandul la placinta de dovleac pe care Tanti Maria a pregatit-o cu mult drag.
Iar pentru ca ne dorim sa facem din acest eveniment o traditie, va anuntam ca la anul vom fi mai inventivi in decor si mai surprinzatori in distractie.

tags: Gradinita Minissa din Timisoara