Tura Banateana 2 - 03.06.2012

Verde pentru Biciclete organizează duminică, 3 iunie 2012, cea de-a doua tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.
Punctul de plecare este Casa "Verde pentru Biciclete" (Parcarea TIMCO - str. Circumvalațiunii), la ora 13:00.

Traseul parcurs va fi următorul: Casa "Verde pentru Biciclete" – Calea Circumvalațiunii - Take Ionescu - Calea Lugojului - Ghiroda ( strada principală ) - Pod peste Bega - dig Bega - Plopi – Timișoara.
Lungimea traseului este de aproximativ 25 km, iar durata parcurgerii de 3-4 ore.. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.
Pentru a participa la tură, bicicliștii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzătoare cum ar fi: pompă sau cameră de aer de rezervă, apă, energizante și mâncare, cască, echipamente și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară și previziunilor meteo.
Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an.
Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.
Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

tags: Verde pentru Biciclete , VpB