Azi are o luna de viata

In urma cu o luna, mai exact in 21.05.2012 in piata on-line din Timisoara si-a facut anuntata prezenta primul motor de cautare local www.timisoara4u.ro, care si-a propus sa ofere utilizatorului informatie filtrata, de calitate, din cat mai putine clikuri posibile.

Inca de la inceput am uimit utilizatorii cu sectiunea de PARCURI, care ofera pe partea de filtre dotarile si tipurile de copaci din fiecare parc inscris pe site!
Reactiile celor ce au vazut sectiunea a fost de uimire si in acelasi timp de multumire ca am venit cu ceva nou si am dat atentie si celor mai mici detalii!
O alta sectiune de care noi suntem mandrii (atat eu cat si Bogdan Bratu, geniul tehnic al proiectului ce are in portofoliu si roportal.ro si timisoreni.ro pe langa alte cunoscute siteuri) este sectiunea de OBIECTIVE TURISTICE, unde prezentam cladirile vechi din Timisoara si locurile ce merita vizitate.
Indexul cu DOCTORI DIN TIMISOARA este o alta sectiune de recomandat la nevoia urgenta de a gasi un specialist.
Am fost laudati in 9 din 10 cazuri pentru proiect, pentru lipsa de bannere de pe site si de usurinta cu care se ajunge la informatia dorita si ni s-a urat mereu viata lunga in on-line.
Pana in luna Decembrie ne-am propus sa fim cel mai reprezentativ site din Timisoara ca si informatie oferita, iar acest obiectiv nu pare a fi unul greu de indeplinit, avand in vedere ca promovam firme, persoane si anunturi din oras, intr-un cuvant tot ce este la cautare pentru segmentul la care ne adresam.