Torj Silviu castigator la Cupei FIFA In House

Sfarsitul lunii martie a consfintit prima editie a Cupei FIFA In House in orasul de pe Bega, competitie organizata de Asociatia Peter Sport, In House Cafe si Giurgiu Horea Vlad.
18 concurenti s-au intrecut pe parcursul a 6 ore aratandu-si abilitatiile la jocul FIFA 12 Playstation PS 3.

Sistemul de joc a fost eliminatoriu, iar pe parcursul competitie jocurile au fost spectaculoase, cu rasturnari de scor, cu spectacol fotbalistic si multa tensiune specifica unei competitii.

Dupa 5 ore de joc in finala mica s-au calificat Velici Gelu si Stancu Madalin. In primul meci Velici s-a impus lejer cu 5-1, dar in meciul 2 Stancu a reusit sa invinga cu 3-2 si sa restabileasca egalitatea la partide. In meciul cu numarul 3 Velici a reusit sa se impuna cu 2-0 si sa se claseze pe Locul 3.
In finala mare s-au intrecut Torj Silviu si Pavlenco Dinu, primul meci disputat fiind unul foarte tensionat si echilibrat, la sfarsitul caruia Torj a reusit sa se impuna cu 3-2.
Meciul secund a fost dominat tot de Torj care a reusit in cele din urma sa se impuna cu scorul de 4-2 si sa castige aceasta prima editie a Cupei FIFA In House.
La sfarsitul competitiei clasamentul si premiile oferite au fost:
- Locul 1 - Torj Silviu: Cupa + medalie, 200 lei, un DVD Player de la Zass Electrocenter, un talon de 400 lei pt. service oferit de Eta2U si un talon valoric de la In House Cafe
- Locul 2: Pavlenco Dinu: medalie, 150 lei, un DVD Player de la Zass Electrocenter, un talon de 200 lei pt. service oferit de Eta2U si un talon valoric de la In House Cafe
- Locul 3: medalie, 100 lei, un DVD Player de la Zass Electrocenter, un talon de 200 lei pt. service oferit de Eta2U si un talon valoric de la In House Cafe.













tags: Cupa FIFA In House, In House Cafe, Giurgiu Horea Vlad