Concursul Skoda din Ghiroda

Marti 6.03.2012 la reprezentanţa Porsche Timisoara – showroom Skoda, de pe Calea Lugojului nr. 136, a avut loc vernisajul şi premierea lucrǎrilor realizate de cǎtre elevii Liceului de Arte Plastice Timişoara, sub coordonarea profesorilor de specialitate, în cadrul proiectului – concurs Skoda din Ghiroda.

Creativitate, initiativa, deschidere, viziune, siguranta, originalitate, talent, perspectiva, toate aceste atribute definesc calitatile micilor si marilor artisti de la Liceul de Arte Plastice din Timisoara.
Ideea de a valoriza efortul si calitatile tinerilor din sistemul scolar contribuie la intarirea afirmatiei ca educatia este extrem de importanta si merita apreciata ca atare.
Cei de la Porsche Timisoara - Skoda, au pornit de la ideea de responsabilizare si motivare a elevilor prin implicare activa. Reprezentantii Liceului de Arte Plastice au imbratisat ideea si i-au adaugat valoare.
Tema propusa le-a permis elevilor explorarea unor noi posibilitati de exprimare intr-un spatiu neconventional.



Porsche Timisoara a oferit pretextul, dascalii contextul iar tinerii artisti au surprins intr-un mod neasteptat. Rezultatul vorbeste de la sine!