Noul Restaurant Belvedere din Timisoara

Bega Grup deschide oficial, in incinta Hotel Timisoara, Belvedere Restaurant, loc rafinat al delicateselor culinare meridionale cu un twist contemporan.

Este un moment de referinta, in contextul amplu al reconceptualizarii si reamenajarii intregului complex hotelier, printr-o investitie majoră, de 10 milioane de euro. Primul design - hotel din Timişoara pune acum la dispoziţia oaspetilor sai 191 de camere si 18 apartamente al caror ambient elegant si confort luxuriant sunt subliniate de atmosfera intimista si aerul cosmopolit din centrul orașului.
Hotel Timisoara raspunde cu atuurile performanţei nevoilor de business ale clienţilor sai. Capacitatea celor sase sali modulare ale centrului de afaceri variaza de la 30 la 400 de locuri, cu acces Wireless si suport tehnic integral.
In luna septembrie Hotel Timisoara va deschide propriul centru SPA, a declarat Emil Cristescu, vicepresedinte Bega Grup.
Belvedere Restaurant propune un pelerinaj al savorii pe harta artei culinare mediteraneene, o bucatarie deopotriva a intuitiei, a naturii si a sofisticatului echilibru contemporan.
Arhitectura prietenoasa si eleganta declanseaza resorturi conviviale, cele 130 de locuri ale restaurantului putand fi configurate cu o mare maleabilitate.
Cea mai spectaculoasă perspectiva asupra promenadei istorice a Timisoarei, dar si o provocatoare colecţie de arta contemporana alcatuiesc spectacolul vizual care il insoteste pe cel gastronomic. Inaugurarea restaurantului Belvedere va avea loc vineri, 17 februarie 2012, de la ora 20, la Hotel Timisoara, mezanin, in acorduri etno-jazz de Mario&The theachers, iar ghid al serii va fi master-chef Asen Asenov.
Sursa: www.ziuadevest.ro