Debut cu victorie pt. CS Timisoara in primul meci din retur

Sambata 04.02.2012 s-a desfasurat in sala C-tin Jude din Timisoara primul meci pentru CS Timisoara din retur, impotriva Universitatii Timisoara. Considerat un derby local, meciul a fost urmarit de cateva sute de spectatori din tribuna.


CS Timisoara incepe meciul cu noile achizitii pe foaia de joc, Alina Ariton in teren ca si titulara, considerata transferul de care avea nevoie echipa pt. a ajunge la baraj si cu Scuta Lucica rezerva, portarita care revine pe teren dupa o pauza indelungata.
Debutul de meci incepe cu greseli tehnice de ambele parti, cu o lipsa de concentrare , iar primul gol fiind marcat de CS Timisoara abia in minutul 3. Din acest moment echipele incep sa inscrie pe rand, CS Timisoara reusind doar o fragila diferenta de 2 goluri pana, tabela aratand in minutul 26 de joc scorul de 16-14.



Spre finalul primei reprize CS Timisoara reuseste sa domine jocul, reusind sa se desprinda la 3 goluri, iar la fluierul de final al reprizei sa-si confere un avantaj mai substantial 20-16.
Pauza parca reuseste sa resusciteze jocul echipei CS Timisoara, care arata o alta abordare in joc, motiv pentru care diferenta pe tabela creste si la 9 goluri dupa jumatatea reprizei, la 31-22, iar minutul 20 inregistreaza diferenta de 11 goluri, 33-22.
Din acest moment antrenorul Sorinel Voicu trimite pe teren jucatoarele tinere din echipa, care reusesc la randul lor sa aiba o prestatie multumitoare, finalul partidei consimtand o victorie a echipei CS Timisoara cu scorul de 38-30.
In etapa viitoare, CS Timisoara se deplaseaza la Resita, unde doreste o victorie lejera.

tags: cs timisoara - universitatea timisoara, handbal Timisoara, Sorinel Voicu