Revelion 2012 la Restaurantul Yacht Club Timisoara

Restaurantul Yacht Club din Timisoara va propune oferta de Revelion pentru 2012, invitandu-va sa petreceti noaptea dintre ani alaturi de cei dragi, in cadrul restaurantului.

Meniu Revelion 2012

Preparate reci:

- La farfurie -

Muschiulet de porc umplut cu masline

Piept de rata cu portocale

Terina de ficat de pui cu fructe de padure

Galantina de vanat in foietaj

Ciuperci umplute cu cambozola

Tartine cu oua de prepelita si icre rosii

Para fiarta in vin alb, cu gorgonzola

Tartine cu pasta de masline si file de anchois

Salata franceza in piersica

Salata de ton pe frunza de radicchio

Spuma de cascaval pe canapea

Rosii cherry.

- Pe platouri -

branzeturi asortate

Struguri, nuci, stafide, smochine

Alune, arahide si fistic.

Aperitiv cald:

Surpriza din adancuri - traista pescarului

- La farfurie -

Cosulet de fructe de mare, somon, vongole, pastrav

Rizoto cu spanac si parmezan.

- Pe platouri -

Cuib de sarmalute in foi de varza/ foi de vita de vie; costita, smantana, ardei iute.

Fel de baza:

Purcel de lapte la cuptor

Pulpe de rata crocante

Cartofi copti Flora

Mere umplute cu varza bavareza.

Desert:

Tort de ciocolata.

Bar:

Whisky, vodca, cognac VS, martini, campari,gin, cocktail,

Vin Valea Prahovei Special Reserve

Sucuri gama Coca Cola / Santal

Apa minerala/plata, cafea,

Sampanie la ora 00.00

Bere.

Muzica live( Duo Colompar, Pera Todorovici) , Dj, artificii, surprize.

Pret: 260 Lei/Persoana.

Informatii la telefon: 0728-169.369.