Meniu Revelion 2012
Preparate reci:
- La farfurie -
Muschiulet de porc umplut cu masline
Piept de rata cu portocale
Terina de ficat de pui cu fructe de padure
Galantina de vanat in foietaj
Ciuperci umplute cu cambozola
Tartine cu oua de prepelita si icre rosii
Para fiarta in vin alb, cu gorgonzola
Tartine cu pasta de masline si file de anchois
Salata franceza in piersica
Salata de ton pe frunza de radicchio
Spuma de cascaval pe canapea
Rosii cherry.
- Pe platouri -
branzeturi asortate
Struguri, nuci, stafide, smochine
Alune, arahide si fistic.
Aperitiv cald:
Surpriza din adancuri - traista pescarului
- La farfurie -
Cosulet de fructe de mare, somon, vongole, pastrav
Rizoto cu spanac si parmezan.
- Pe platouri -
Cuib de sarmalute in foi de varza/ foi de vita de vie; costita, smantana, ardei iute.
Fel de baza:
Purcel de lapte la cuptor
Pulpe de rata crocante
Cartofi copti Flora
Mere umplute cu varza bavareza.
Desert:
Tort de ciocolata.
Bar:
Whisky, vodca, cognac VS, martini, campari,gin, cocktail,
Vin Valea Prahovei Special Reserve
Sucuri gama Coca Cola / Santal
Apa minerala/plata, cafea,
Sampanie la ora 00.00
Bere.
Muzica live( Duo Colompar, Pera Todorovici) , Dj, artificii, surprize.
Pret: 260 Lei/Persoana.
Informatii la telefon: 0728-169.369.