Concert Vama la Filarmonica Banatul din Timisoara

Marti, 20 decembrie, ora 19:00, formatia VAMA va sustine un recital special la Filarmonica "Banatul" din Timisoara. Evenimentul face parte din campania de promovare a celui mai nou single VAMA - Copilul care alearga catre mare.

Cantecul poate fi descarcat gratuit de pe pagina VAMA de Facebook (www.Facebook.com/VamaMusic).
VAMA a filmat un videoclip pentru acest cantec, iar scenariul si regia ii apartin lui Tudor Chirila. Protagonistul clipului este Victor Rebengiuc, aflat la prima aparitie intr-un videoclip muzical. Cantecul a fost inregistrat intr-un studio din Budapesta si a fost mixat in Canada.
Pentru concertul din Timisoara VAMA a pregatit un playlist compus atat din cantece Vama Veche si de pe albumul "Vama", cat si din cantece de pe viitorul disc al formatiei.
Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a Filarmonicii "Banatul" sau online, de pe www.eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/vama-timisoara-filarmonica-banatul-sala-capitol-308602/performance.html)
Componenta formatiei VAMA este: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Gelu Ionescu – clape, Lucian Cioarga – toba, Dan Opris – bass.