Under Distracsan

Primul eveniment provoked by Grolsch, dedicat comunitatii din Timisoara aduce cele mai crazy interactive games, un session live de grafitti, cele mai mind blowing visuals si un line up care o sa va rupa shoesii, in Hala UTT decorata asa cum nu ati mai vazut-o pana acum, vineri, 28 octombrie.

Artistii care vor performa sunt:

MURPHY JAX / Clone, Turbo / Berlin, DE
THE MODEL / Gigolo, Crosstown Rebels
INDIE JULES / Border Community, Ostwind


Premiera este Murphy Jax, pentru prima data la Timisoara, DJ care a pregatit un set eclectic, care trece prin ritmuri de funk analog brut, acorduri de dans trecute prin acid si culmineaza cu beaturi de retro-futurism in buna traditie nemteasca.

Petrecerea va fi animata in continuare de celebrul The Model, care va veni, cum ne-a si obisnuit, cu selectia sa muzicala care reuneste piese electro pop si techno industrial.

Dimineata ne va prinde, pe muzica lui Indie Jules. Indie si-a inceput cariera muzicala in 2004, insa a ajuns in scurt timp sa produca alaturi de olandezul Jasper van den Ende. Piese lui au intrat in playlist-ul BBC Radio1, in emisiunile lui Judge Jules, Eddie Halliwell si in Essential Mix-ul lui Pete Tong.

Hands up pentru artistii care ne vor rupe shooes-ii la Under Distracsan!

“Grolsch isi doreste sa coaguleze comunitatile de experimentalisti din tara si sa le ofere experiente unice, care ii reprezinta si cu care se pot identifica. Am inceput cu Timisoara pentru ca stim ca exista deschidere aici, scena muzicala este foarte bine reprezentata, foarte creativa si ceea ce e si mai important, activa. Evenimentul Under Distracsan a fost special gandit asftel incat sa se muleze pe gusturile celor de aici si in acelasi timp, sa oferim un party unic si foarte fresh”, a declarat Andrei Lascut, Brand Manager Grolsch.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie. Experimentalistii sunt la un click distanta odata ajunsi aici: www.experimentalist.ro/timisoara.
Odata ajunsi aici, cei care doresc sa participe la party trebuie sa aleaga varianta NU AM INVITATIE si sa raspunda la cele 3 intrebari.
In functie de numarul de puncte acumulate barometrul de experimentalism urca sau coboara si vor primi un raspuns pe loc.

Cei care au deja invitatie, trebuie doar sa dea click pe butonul AM INVITATIE si sa introduca datele de contact impreuna cu numele prietenului cu care vor veni la party, pentru ca invitatia este dubla.

Ne vedem la DISTRACSAN!
Accesul se face incepand cu ora 23. Iar adresa Halei UTT este: B-dul Simion Barnutiu, nr. 28 (intrarea prin Str. Viorelelor si Str. Samuel Clain Micu).

facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=305628049453367