Ibiza Night la DAF Club Giroc

Ibiza Night este un spectacol de exceptie conceput de DAF Club pentru timisorenii care vor sa uite pentru cateva momente de aglomeratia urbana in favoarea unui show care promite sa incante atat ochiul cat si sufletul celor prezenti.

Seara de vineri va incepe cu un numar artistic in care focul va fi elementul principal : animatori special instruiti, profesionisti, vor executa un numar de "magie artistica" jucandu-se cu focul pe miniscena DAF Club - un spectacol la care pana si zeul focului, Hefaistos probabil ca si-a cumpara bilete pentru a fi spectator!

Dupa "fire show" in scena va intra una din cele mai noi talente din spatele platanelor, care va mixa topless pentru cei prezenti. Da, este vorba de o fata, iar numele ei il veti putea afla vineri seara. Iar pentru ca orice fata care mixeaza in sanii goi are nevoie de animatori, in scena alaturi de DJ-ita topless vor intra 4 animatori imbracati extravagant precum numele lor - extragavant dancers.

Vineri seara in DAF Club promite sa fie un show de lumina si culoare, care sa incante privirile celor care sunt prezenti in locatia din Giroc, Str. Gloria nr. 5. Ibiza Night – Topless DJ & Extravagant Dancers!

Pentru informaţii suplimentare despre evenimentele care au loc în club vă rugăm verificaţi pagina web a DAF Club la adresa http://www.dafclub.ro sau luaţi legătura cu noi pentru a face rezervări sau a afla invitaţii speciali ai fiecărei săptămâni, apelând 0755 886 886.