Halloween Party la DAF Club

Seara de sambata in DAF Club va fi una cu totul speciala dedicata unei sarbatori care a fost adoptata si de romani in ultimii ani: Halloween. Desi in mod normal este celebrata in noaptea de 31 octombrie prin diverse moduri, care mai de care mai originale in weekendul acesta este prilejul potrivit pentru petrecerile tematice.

DAF Club prin definitie este un club special, in aceasta sambata va asteptam incepand cu ora 23 la Halloween party si o prezentare de lenjerie intima marca "Charme". Dar, pentru a face party-ul tematic de Halloween special avem nevoie si de ajutorul vostru, al celor care veti veni in DAF club: va asteptam costumati in cele mai bizare "outfit-uri" de la vrajitoare, vampiri, dovlecei sau chiar bufnite la doctori, zombi sau vanatori de fantome.

Iar pentru ca atmosfera sa fie perfecta in noaptea de sambata spre duminica, v-am pregatit si cateva mici surprize: o prezentare de lenjerie intima cu manechinele firmei "Sun Media" si modelele de lenjerie ale firmei "Charme", in tinute dedicate total serii de Halloween, in care rosul (culoarea sangelui) si negru (culoarea intunericului) vor juca o parte importanta in coregrafia prezentarii, dar care culori sunt parte esentiala din lumea fanteziei si povestilor nascute de Halloween.

Si bineinteles, pentru ca vrem sa interactionam cu voi in aceasta petrecere tematica si pentru ca la DAF Club se pune in primul rand accent pe clientii veniti sa se distreze si sa petreaca in club - vom premia, cu premii surpriza bineinteles, pe cei care vin imbracati sambata noapte in cele mai fantastice, bizare si interesante costume. Ce spuneti, intrati in joc?

Muzica si atmosfera va fi creata si intretinuta in seara de sambata de DJ Radoo – care va juca si rol de MC, iar toate fetele care vor alege DAF Club in seara de sambata, 29 octombrie 2011 vor avea intrarea gratuita in DAF. Domnilor le percepem o taxa de 15 lei, pretul de intrare.

Pentru mai multe informatii si rezervari de bilete va asteptam cu un telefon la 0755 886 886 sau direct in club, in localitatea Giroc pe str. Gloria nr. 5. Va asteptam asadar sambata la un party special - Halloween Night!