O noua pedalare in 3 iulie 2011

Verde pentru Biciclete organizează duminică, 3 iulie 2011, cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), la ora 09:00.

Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Utvin - Sânmihaiu Român – Săcălaz - Timișoara. Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike.
De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.
Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 29 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore.
În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0722 550 897, persoană de contact: Graţian Bolog, coordonator tură.
Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.
Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă. “Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, timisoara.ro şi pressalert.ro. si Peter Bahuczki.