Poli Timisoara - Unirea Urziceni 3-1

Cu Magera, Cisovksy si Zagrean in zi mare, banatenii nu au avut probleme cu o echipa deja retrogradata, ajungand din nou la un punct in spatele liderului din Galati.


Dupa ce aflase ca Galatiul castigase in extremis la Branesti, cu gol in minutul 89, Timisoara nu avea decat varianta victoriei in meciul cu Unirea Urziceni, o trupa deja retrogradata in liga secunda.
Inceputul a fost unul mai mult decat bun pentru Poli, care a controlat de la inceput partida. Primele 20 de minute au insemnat si primele doua goluri ale gazdelor. Mai intai Magera a punctat din penalty in minutul 12 dupa un sut pe centrul portii lui Cernea, pentru ca sase minute mai tarziu, Cisovsky sa reia cu capul imparabil pentru fostul portar stelist.



Emotiile au venit putin inainte de finalul primei jumatati de ora pentru banateni. Cisovsky a deviat o minge in proprie poarta in minutul 26 si totul putea lua o alta turnura. Taborda a respins doua suturi bune ale lui Rusescu, dar Poli a scapat de presiune in finalul primei parti si a intrat la pauza in avantaj.
Partida a fost controlata si dupa reluare de gazde, care deseori s-au apropiat de poarta lui Cernea si a pus presiune. Zicu a avut mari ocazii de gol, Rusescu l-a imitat cu un sut bun fix dupa o ora de joc, pentru ca deznodamantul sa vina in minutul 76.
Nou-intratul Zagrean a facut 3-1 dupa ce l-a invins usor pe Cernea din 5 metri, ex-branesteanul fiind deja cazut. Un scor logic pentru o echipa care a fost mai buna si care ajunge din nou la un punct in spatele liderei Otelul Galati.
Intre cele doua urmeaza marele meci direct din etapa 33, intalnire care cel mai probabil va decide soarta Ligii I, sezonul 2010/2011.