Ia parte la Pedalarea de Primavara 2011

Te invitam sa pedalam impreuna din nou pe strazile orasului la Pedalarea de Primavara 2011 stabilita pentru data de 17 aprilie 2011.


Ii asteptam pe toti biciclistii, cu mic cu mare, sa se adune pe Platforma Timco (Intersectia Str. Gheorghe Lazar - Calea Circumvalatiunii) la Casa Verde pentru Biciclete incepand cu ora 10:00.

Vom pedala pe un traseu de aproximativ 7 km: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Calea Aradului – Strada Miresei – Strada Aristide Demetriade – Strada Enric Baader – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – Strada Oituz - Piata Marasti – Strada Vasile Alecsandri – Strada Lucian Blaga – Bulevardul I.C. Bratianu – Strada Michelangelo. La finalul traseului, vom poposi in Parcul Copiilor, unde pregatim cateva surprize.

Prin aceasta actiune, ne propunem sa dam startul mersului pe bicicleta prin oras in sezonul cald. De asemenea, dorim sa continuam evenimentele pe doua roti marca "Verde pentru Biciclete" si sa le reamintim tuturor timisorenilor cat e de placut sa mergi pe bicicleta pe strazile orasului!

"Verde pentru Biciclete" este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, PressAlert.ro, timisoreni.ro, tion.ro, Agenda.ro si Peter Bahuczki.

Te asteptam cu drag!

Echipa "Verde pentru Biciclete"

www.pedaleaza.ro