Cadouri de Paste, editia a IV - a

Expo Timisoara International impreuna cu expozantii sai considera in continuare ca manifestarile expozitionale sunt in primul rand pentru satisfacerea comerciala a vizitatorilor, dar si pentru asigurarea bunei dispozitii a acestora atunci cand ne trec pragul.


Astfel, pentru numerosii vizitatori ce vor onora cu prezenta targul Cadouri de Paste, editia a IV-a, ce se va desfasura in perioada 13-17.04.2011 in parcarea Billa Circumvalatiunii, organizatorii ii intampina cu:
topogan si trenulet pentru copii plimbari cu poneii expozitie de reptile vii gastronomie romaneasca si maghiara zilnic tombole instant 10 – 20 premii zilnic cate 2 vouchere de cumparaturi la Billa de cate 50 lei premiul special al tombolei: un weekend intr-o capitala europeana apropiata.
In targul propriu – zis vor fi expuse spre vanzare: confecţii, incaltaminte, marochinarie, pielarie, cosmetice, jucarii, articole de lenjerie intima, bijuterii şi gablonturi, dulciuri şi orice se poate considera un cadou, de peste 40 de firme din Romania si Ungaria.
Orarul zilnic: miercuri – sambata 10 – 20; duminica: 10 – 18.
Intrare generala 2 lei. Va asteptam la deschiderea expozitiei miercuri 13.04.2011, orele 11:00, pentru o discutie amicala la un mic dejun.