Valentine’s Day Party

In data de 14 Februarie sarbatorim ziua tuturor inimilor indragostite. Cu acest prilej Asociaţia Culturală „Pentagon” organizeaza in colaborare cu American Corner Timisoara, din cadrul Bibliotecii Judetene Timis, evenimentul tematic «Valentine’s Day Party »- Editia I, intre orele 16.00 si 19.00.


In acesta zi magica a iubirii, sarbatorim toate cuplurile indragostite prezente in coltul american, dorind sa le oferim participantilor la eveniment, deopotriva tineri si copii, un eveniment cu adevarat special si magic.
Pentru realizarea acestui minunat plan, spre a oferi tuturor invitatilor o amintire de neuitat, am initiat numeroase puncte de atractie, acestea fiind extrem de consistente, pentru a capta interesul si a satisface cele mai serioase pretentii ale acestora.
Evenimentul principal va avea loc in data de 14 februarie 2011- orele 16.00- 19.00 - la sediul American Corner din Timisoara, dar acesta va avea ca si laborator de creatie proprie, perioada cuprinsa intre 5 si 14 Februarie 2011.
Manifestarea îşi propune sa dedice tuturor tinerilor participanti un spatiu si un timp de poveste, numai al lor, un spatiu care sa celebreze iubirea.
Impreuna vom crea obiecte specifice in cadrul atelierelor, vom impodobi spatiul cu obiecte tematice, vom face declaratii de dragoste cat mai frumoase, vom incerca sa ne re/gasim jumatatea, vom canta, vom dansa, vom recita, vom face muuuuuulte concursuri si jocuri de toate felurile, momente speciale cu tematica specifica, vom viziona un filmulet despre Valentine’s Day, in timp ce vom degusta din bunatatile puse la cale de organizatori si, dupa ce vom fi cat se poate de nazdravani in iubirea noastra, ne vom opri pentru o clipa din zbenguiala, sa ne primim diplomele de participare la eveniment.
Voia buna, distractia si cadourile nu vor lipsi fireste de la aceasta sarbatoare a tinerilor, a bucuriei si a noastra a tuturor!!!!!!
Va astept cu mult drag sa ne distram impreuna!

American Corner Timisoara
P-ta Libertatii, nr. 3-5