Restaurant Flora si Restaurant Yacht Club din Timisoara va asteapta in noaptea dintre ani sa petreceti o seara deosebita, organizand pentru dumneavoastra un program artistic de exceptie.
Meniul nostru pentru revelionul 2011 este urmatorul:
Preparate reci:
1) La farfurie
- Cosulet de parmezan cu sunca Parma
- Rosii cu salata de vinete
- Balotina de porc cu pui si fistic
- Camembert cu foaie gras si ceapa caramelizata
- Calamari umpluti
- Piftie de curcan cu ou de prepelita
- Piept de rata cu portocale
- Bresaola cu cascaval
- Cas
- Ornament castravete, ardei , ridiche, masline
2) Pe platouri :
- Carnati afumati taranesti
- Toba de porc
- Sangerete
- Caltabos
- Jumere
- Ceapa verde, ceapa rosie
Aperitiv cald:
1) La farfurie:
- Duet de somon cu salau in mantie de zucchini si inel de calamar
2) Pe platouri :
- Cuib de sarmalute in foi de varza/foi de vita de vie, costita, smantana, ardei iute
Fel de baza:
- Ciorba de potroace
- Purcel umplut
- Curcan la cuptor
- Cartofi copti in coaja cu branza si sfecla
- Orez mandarin
Salate:
- Hrean cu smantana
- Salata asortata de muraturi
- Sos de capere cu lamaie
- Sos gorgonzola
Desert:
- Tort mile folie
- Friandize
- Placinte traditionale cu dovleac / mere
- Alune, arahide si fistic
Bar:
- Whisky, vodca, coniac, martini, campari, gin, cocktail
- Vin rosu, alb
- Sucuri gama Coca Cola
- Apa minerala/plata, cafea
- Sampanie la ora 00.00
- Bere
Program artistic:
- Muzica live: Duo Colompar, solo Carmen
- Dj
- artificii
- surprize
Pret : 250 lei/persoana
Restaurant Flora Timisoara
- Adresa: Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 14
- Telefon: 0256/495753, 0728169369
- Web: www.restaurant-flora.ro