O noua remiza, Poli Timisoara 2-2 U Cluj

Axente a deschis scorul in minutul 4, deviind in poarta clujeana o centrare ideala a lui Zicu. Banatenilor insa nu le e prea cunoscuta situatia, desi sunt neinvinsi - in opt meciuri din acest sezon au fost mai intai condusi. Asa ca parca s-au gandit sa reseteze si de data aceasta scorul.


Szilagyi a egalat, dupa ce mingea a trecut nepermis de usor prin careul banatean, in urma unei faze fixe, iar Machado si-a adus echipa in avantaj, profitand de o eroare de plasament a lui Cisovsky.



Repriza a doua incepea din postura preferata de Poli Timisoara condusa. Fazele de poarta s-au derulat ametitor, insa si cei doi portari s-au ridicat la nivelul spectacolului de pe teren. Contra a avut din minutul 50 patru atacanti de meserie pe teren, dar dupa cateva ratari monumentale semnate de Axente, Goga sau Magera, numele eroului pe Dan Paltinisanu a fost din nou Ianis Zicu. Machidonul a facut 2-2 in minutul 67. Poli nu a mai castigat insa, la fel ca in ultimele doua partide, cand Zicu a avut cate o dubla. Acum Zicu a ramas cu un gol si, implicit, Poli Timisoara cu un punct. Iar Contra bifeaza primul semiesec, dupa victorii pe linie de cand e antrenor principal.
Nervii au cedat pe final. Delgado a fost eliminat pentru un gest nesportiv la adresa lui Alexa, in urma unei faze in care clujenii se asteptau ca mijlocasul banatean sa le returneze mingea, in spiritul de fairplay.