Steaua Bucuresti - Poli Timisoara, o remiza fara spectacol

Steaua Bucuresti 1-1 Poli Timisoara

Pentru majoritatea dintre noi cand vorbim de un derby avem pretentii sa vedem si spectacol fotbalistic. Dar din pacate nu acelasi sens il are si pentru jucatorii celor doua echipe care s-au infruntat in meciul Steaua Bucuresti - Poli Timisoara, incheiat cu scorul de 1-1. Primele 10 minute de joc au fost de tatonare, in care cele doua echipe au aratat o lipsa de concentrare si implicare in joc. Pasele gresite date de jucatorii ambelor echipe au facut ca meciul sa devina mai animat, dar fara urmari pe tabela. Cu un singur sut pe spatiul portii expediat de gazde, scorul pauzei a fost de 0-0.



Repriza secunda stelistii incep mai curajosi asaltul la poarta lui Tatarusanu, iar in minutul 53 un fault la 20 de metri reaprinde admosfera in galeria gazda. Dupa un sut expediat la firul ierbi in bara, mingea ricoseaza la Pacurar, care reia puternic la vinclul portii lui Pantilimon din 20 de metri aducand Steaua in avantaj.
Acesta este momentul in care la Poli Timisoara intra pe teren Zicu, Magera si Contra. Orgoliul ranit al banatenilor a facut ca meciul sa se schimbe radicat si sa vedem un fotbal placut, cu faze de poarta. Presiunea facuta de polisti a determinat jucatorii stelisti sa se apere cu intreaga echipa, lucru ce i-a costat in minutul 80, cand oaspetii beneficeaza cu o lovitura libera de la aproximativ 18 metri de poarta lui Tatarusanu, transformata in gol de Contra.
Stelistii pica fizic, iar partida se incheie 1-1 in nota de dominare a oaspetilor, care se multumesc cu acest rezultat de egalitate.