Poli Timisoara - Victoria Branesti

Poli Timisoara - Victoria Branesti

Spre surprinderea generala a putinilor spectatori prezenti, duminica seara, in tribunele stadionului Dan Paltinisanu, Victoria Branesti a inceput extrem de curajos intalnirea, starnind valuri de nemultumire in randul banatenilor.
Prima actiune periculoasa a oaspetilor a avut loc in minutul 5, cand Nicoara a intors balonul pentru Oprea, sutul acestuia din urma fiind deviat in corner.
Timisoara a amenintat cu adevarat poarta lui Cernea in minutul 36, cand Goga l-a intins pe goalkeeperul formatiei din Branesti cu un sut din interiorul careului.
Ratarea avea sa anunte deschiderea scorului care s-a produs dupa alte trei minute. Magera a finalizat cu un sut bine plasat la coltul lung, minge la care Cernea nu a mai avut nicio sansa.
Partea secunda a debutat cu o ratare a oaspetilor, sutul lui Popa dintr-o lovitura libera de la 30 metri trecand peste transversala.
Nicoara l-a incercat pe Pantilimon cu o lovitura de cap in minutul 77, pentru ca doar dupa alte 120 de secunde Negru sa restabileasca cu o executie similara din careu.
Bucuria oaspetilor a fost de scurta durata, Zicu reusind golul serii cu noua minute inaintea finalului, cand a finalizat spectaculos din foarfeca.
Oaspetii au contestat faza, acuzand un fault comis de atacantul banatean asupra unui fundas inaintea executiei.