Seria atelierelor culinare „Cu Ama in Bucatarie" continua vineri seara, 13 august, de la ora 20, la Hotel Ana din Timisoara, cu o tema delicios de dulce: „Deserturi de Vara". Cei care vor sa fuga de caldura de-afara nu au de ce sa se teama, pentru ca vineri Ana-Maria Petritan va invata participantii la atelier cum se poate sta departe de cuptor si aproape de frigider si, totusi, sa pregateasca deserturi delicioase.
In cadrul atelierului dedicat deserturilor, Ama va demonstra cum se prepara cheesecake (o prajitura cu branza dulce si fructe, usor de facut, pe care, cu siguranta, toata lumea o va indragi). Pe langa prajitura, participantii se vor putea racori cu bauturi in care gheata, in diferite forme si combinatii, va fi vedeta. Ca seara sa fie completa, momentul creativ al atelierului va fi „Atelierul de zambete" – o surpriza pregatita de organizatori. Taxa de participare la atelier, care se achita la sosire, este de 30 de lei (10 lei pentru copii intre 3-10 ani).