Nebunia de Toamna

Roportal te invita la distractie

Roportal te invita sa iei parte la Nebunia de Toamna de la Arsenal Park.
Vino sa te distrezi alaturi de Echipa Roportal si de alti useri de pe forum la: concursuri de ATV-uri, Minigolf, Cicloturism, Buggy, Poligon, Tir si multe altele.
Noi facem cinste!
Ce trebuie sa faci ca sa fii alaturi de noi?

Cumuleaza cat mai multe puncte si califica-te pentru septembrie la nebunia pe care ti-o pregateste Roportal.Cum se cumuleaza punctele?

Fiecare nou topic al tau postat pe forum iti aduce la fiecare 500 de vizualizari cate 10 puncte. Si asta nu este tot. La fiecare 10 comentarii primite pe subiectul tau mai castigi cate 5 puncte!

Cu cate subiecte poti sa participi la concurs?

Nu limitam numarul de subiecte postate de un user! Trebuie doar ca dupa titlul postarii sa pui in paranteza (topic pentru concurs) Ex: De ce femeia? (topic pentru concurs)

Cate puncte trebuie cumulate ca sa iei parte la distractie?

Toti userii care posteaza un topic pentu concurs fac parte din Echipa Forumistilor. Aceasta Echipa trebuie sa totalizeze in perioada 26 iulie – 26 septembrie 2010, 15000 de puncte,iar primii 10 clasati in functie de punctele individuale se vor califica. La fiecare 5000 de puncte cumulate peste cele 15000 ale Echipei Forumistilor, inca 10 persoane din echipa vor putea sa vina alaturi de noi, fiind disponibile 30 de locuri! Deci cati veti fi?

Concursul se desfasoara in perioada 26 iulie - 26 septembrie. Intalnirea se va face la Arsenal Park in data de 03.10.2010 pana in 04.10.2010 la ora 14:00 Pot participa toti cei care au cont in reteaua Roportal.

Program:

* intre 10:00 si 12:00 sosirea participantilor si cazarea lor
* ora 12:00 – gustare
* ora 14:00 – prezentare locatie
* ora 15:00 – inceperea concursurilor

Concursuri propuse pentru timp favorabil:

* Concursuri de ATV-uri
* Minigolf
* Cicloturism
* Buggy
* Poligon
* Tir

Concursuri propuse pentru timp nefavorabil:

* Biliard
* Tenis de masa
* Darts
* Table

Seara se incheie cu petrecere!

Eveniment marca Peter Bahuczki