Timisoara, Mica Viena, manifestari de weekend

In aceasta saptamana continua, in Piata Unirii, programul cultural Timisoara - Mica Viena. Manifestarile se vor desfasura dupa urmatorul program:
- Sambata, 05 iunie 2010
Intre orele 11.00 - 13.00, Organizatia Terapia prin Arta "Doina Pocioianu" organizeaza ateliere de creatie pentru copii: pictura, atelier creatie-teatru de papusi si modelaj cu lut. Obiectivul principal al Organizatiei Terapia prin Arta este de a incuraja si a pune in valoare tinerele talente, de a exprima liber prin mijloace artistice, o stare, o traire, o experienta, intr-un mod neconventional, in strada, aducand laolalta persoanele dezavantajate si persoanele fara probleme speciale, pentru ca desfasurand activitati creative de pictura, teatru de papusi si modelaj cu lut, gradul de acceptanta al persoanelor dezavantajate sa creasca si sa se faciliteze integrarea acestora in societate. De la ora 20:00 va concerta BlueStation, trupa care a cantat pentru prima data la sfarsitul anului 1998.



La inceput prin cluburi, mai apoi pe la diverse festivaluri, cu un repertoriu divers si cu originalitate in interpretare, trupa si-a continuat activitatea, cu mici intreruperi si cu mici schimbari, timp de 10 ani. In formula actuala BlueStation canta cu Ramona Popa- voce, Teodor Pop -clape, Erwin Szabo-chitara bas si Bogdan Danescu-tobe. Invitat special pentru acest eveniment este Laci Farkas-Quo Vadis. La ora 21.00 vor urca pe scena "Gabriel Rosati y su BraziLatAfro Projec". Programul va contine piese de latin-jazz, mai exact muzica braziliana si cubaneza si cateva compozitii scrise de Lucian Nagy, Gabriel Rosati si Dan Mitrofan. Pe scena vor urca: Dan Mitrofan -ghitara, Lucian Nagy - saxofon, Toni Kuhn-pian, Utu Pascu - bass si Dinu Simon-tobe.
In caz de vreme nefavorabila concertele se vor reprograma.