Fii mandra cu freza ta!

Crezi ca ai o freza care ar putea sa-ti aduca premii? Atunci fi mandra de freza ta si profita participand la cel mai traznit concurs!



Concursul a fost lansat la data de 31.05.2010 iar inscrierile se fac pana la data de 30.06.2010. Castigatorul se va anunta la data de 05.07.2010. Toate premiile concursului trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 12.07.2010.
Participantii la concurs trebuie sa intre pe site-ul www.timisoreni.ro, sa se inregistreze si sa uploadeze poze cu cea mai frumoasa freza, precum si un mic tutorial despre cum si-a facut coafura.
Dupa incheierea perioadei de inscriere, pe www.timisoreni.ro, toate pozele uploadate, vor putea fie gasite in galeria de poze, unde imaginile pot fi votate. Perioada de votare incepe abia dupa ce perioada de inscriere s-a incheiat, urmand ca in data de 05.07.2010 sa fie anuntat castigatorul. Premiile vor fi acordate pe baza punctajului obtinut ce se va calcula din numarul de voturi stranse si a numarul de vizite primite de toate pozele din galeria unui participant. Premiul va consta intr-o sedinta completa la Salonul Evelyn Style din Timisoarasi un set de cosmetice in valoare de 50 RON.
Castigatorii alesi pe baza punctajului cumulat, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in datele de la inregistrare. In cazul in care castigatorii au furnizat date de contact eronate sau nu au furnizat deloc date de contact si nu pot fi contactati, li se vor retrage premiile si vor fi acordate urmatorului participant care a strans cele mai mare punctaj. Dupa ce castigatorii au fost contactati, acestia trebuie sa se prezinte in timp de o saptamana la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiilor.
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.
Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate.
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor SC Inform Media SRL.
Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Castigatorul / castigatoarea va fi afisata pe site-ul www.timisoreni.ro.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.timisoreni.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.