Cupa Arsenal Park -20 iunie 2010

In 20 iunie 2010, la Arsenal Park se da strigarea la arme. Biciclistii din toata tara si nu numai sunt chemati sa isi arate priceprea in parcurgerea celor 12 km de traseu pregatiti pentru ei de cei mai experimentati bikeri.
Cupa Arsenal Park este un concurs de Cross Country individual ce va pune la incercare biciclistii intr-o competitie sportiva, desfasurata pe durata a aproximativ 2 ore in zona Arsenal Park.Se pot face inscrieri pe site-urile: www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro, pana in 17 iunie 2010, ora 23:00. Inscrieri vor avea loc si la fata locului, in data de 19 iunie, incepand cu ora 9:00, la Comandamentul Arsenal Park, precum si in ziua concursului, intre orele 9:00 si 10:00. In ziua premergatoare concursului vor avea loc si antrenamente libere ale participantilor.
Se va da startul la ora 12:00, iar terenul de batalie presupune traversari de drumuri forestiere, cursuri de apa, catarari coborari de viteza, portiuni tehnice si de spectaculozitate. Categoriile de concurs sunt:

• Seniori (20 – 35 ani) - 3 ture

• Junori (15 – 19 ani) – 3 ture

• Elite (36 – 99 ani) – 2 ture

• Copii (6 – 14 ani) – 1 tura (pot fi asistati de parinti)

• Fete – 1 tura

Premiile oferite sunt:

o Locul 1: trofeu, bicicleta, voucher cazare o saptamana la Arsenal Park, tricou ciclism si tricou "Verde pentru Biciclete";

o Locul 2: trofeu, set doua anvelope, voucher cazare un weekend la Arsenal Park, tricou ciclism si tricou "Verde pentru Biciclete";

o Locul 3: trofeu, tricou ciclism si tricou "Verde pentru Biciclete"

Se vor premia cel mai tanar participant ,cel mai varstinc participant precum si cea mai grozava cazatura.

Locatia de desfasurare este deosebita. ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanta cu 3 stele pe epoleti, unul dintre putinele obiective cu tematica militara din Europa.

Construit in perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie, ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. Terenul Arsenal Park are o incarcatura militara, dar s-a inlocuit instructia cu distractia.Cele 80 de hectare pe care se intinde Arsenal Park ofera nenumarate oportunitati: aventura, muzeu militar in aer liber, teren de joaca intr-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabara de antrenament, o baza de expeditii turistice si in acelasi timp, un furnizor de adrenalina.
Va invitam sa intrati in competitia "Cupa Arsenal Park". Pentru a citi Regulamentul de participare si pentru a afla mai multe detalii, vizitati www.arsenalpark.ro, www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro
Competitia „Cupa Arsenal Park" este organizata de Verde pentru Biciclete, Clubul Sportiv Gratzu si Arsenal Park Orastie.