Ajut-o pe Carla Francesca

Buna!

Eu sunt Carla Francesca, am 7 ani si sunt din Timisoara...



Sunt in clasa I. Imi place mult la scoala, sa iau note bune, dar imi place, ca oricarui copil, sa ma si joc. Ii iubesc foarte mult pe mama si pe tata, fiindca sunt mereu alaturi de mine. Parintii mei doresc sa iti spuna ceva mai multe despre mine…

Totul a inceput anul trecut, spre sfarsitul lunii iunie, cand Carla, fetita noastra de sase ani, a inceput sa aiba dureri de cap violente si stari de greata si voma. Am suspectat o viroza, am internat-o de urgenta la Spitalul de copii din Timisoara, apoi fiindca analizele nu erau relevante, i s-a recomandat un examen oftalmologic. Incepand din acel moment, o cursa contra cronometru s-a declansat: s-a lansat diagnosticul unei tumori, au urmat celelalte analize (RMN etc.), care au confirmat diagnosticul de tumora de glanda pineala si hidroencefalie triventriculara activa, în 9 iulie 2009.
Multumita prietenilor si acelor oameni de bine care au inteles gravitatea diagnosticului şi urgenta cazului medical, susţinându-mă în toate eforturile intreprinse, Carla a fost operată. Operaţia a avut loc in data de 24. 07. 2009 în Germania, la UNIVERSITATSKLINIKUM TUBINGEN-KLINIK FUR KINDER UND JUNGENMEDIZIN de catre Prof.Dr.Med. Marcos Tatagiba, un specialist în domeniu. Prin operatie, tumora a putut fi indepartata doar partial, fiind greu accesibila si existand mari riscuri.
Totusi, in ciuda bolii, a interventiei si a perioadei de recuperare post-chirurgicala, la nici doua luni de la interventie, Carla a putut sa paseasca, asa cum isi dorise, in clasa I, alaturi de colegii sai si sa devina scolarita. Desi a trecut prin momente-limita, nu se considera altfel decat ceilalti copii si nu este tratata in mod diferit de catre cei din jur. Carla isi indeplineste constiincios responsabilitatile scoalare de fiecare zi si are rezultate foarte bune la invatatura.

In tot acest timp, Carla a ramas sub urmarire medicala, iar in urma analizelor si controalelor recente, s-a stabilit necesitatea unei noi intervenţii, cat mai curand posibil. Ceea ce dorim sa spunem, in incheiere, este ca speram ca fetita noastra sa poata beneficia de aceasta noua interventie, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar sa asiguram urgent costurile operatiei si ale spitalizarii.

Va multumim,
Delia si Francisc Gere



LA TOAMNA VREAU SA MERG DIN NOU LA SCOALA…

DATE DE CONTACT:
deliagere@yahoo.com
tel. 0744 950 696
RO56BACX0000000380301001 -EURO
RO83BACX0000000380301000- RON
BANCA: UNICREDIT TIRIAC BANK TIMISOARA
TITULAR CONT:GERE IONICA FRANCISC