Timisoara Gospel Project - editia a VI - a

Timisoara Gospel Project - editia a VI-a - 24-30 mai 2010

COR EXTRAORDINAR DE GOSPEL CAUTA CORISTI PENTRU UN CONCERT DE SENZATIE!

Timisoara Gospel Project, ajuns la a sasea editie, cauta coristi pentru concertul „Freedom is coming!" din 30 mai.

Se cauta persoane cu experienta corala sau amatori talentati si cu cu tupeu, in special tenori sau basi, oameni cu muzica in sange si cu un strop de nebunie, gata sa accepte provocarea de a pregati un concert reusit intr-o saptamana.

Un pariu doar in aparenta imposibil, sustine tanarul dirijor german Dominic Samuel Fritz.

TGP a pornit in 2005 de la un workshop de week-end cu doar zece participanti si a ajuns un cor de saizeci de oameni acompaniat de o formatie de instrumentisti anul trecut.

Anul acesta echipa TGP are ambitii si mai mari, vrea si crede ca poate sa stranga cel putin saptezeci de coristi, printre care cat mai multi tenori si basi, calitatea concertului fiind influentata si de numarul membrilor si de ponderea barbatilor in cor, nu destul de bine reprezentati in anii trecuti . Iar concertul din 2010 se doreste a fi cel mai bun dintre toate editiile si are si un special guest, cunoscuta solista de blues din Timisoara, Mirela Iacob.

„Niciunui participant nu ii va parea rau, crede dirijorul, va fi o experienta muzicala inedita si surprinzatoare care merita efortul repetitiei maraton de o saptamana. Va pot confirma aceia care revin in fiecare an, contaminati de „microbul TGP". Entuziasmul contagios, pasiunea de a canta si spiritul gospelului pot face minuni, iar reactia calduroasa a publicului si bucuria inaltatoare a muzicii gospel impartasita cu sute de spectatori sunt pur si simplu coplesitoare,

este o experienta pe care abia astepti s-o retraiesti la urmatoarea editie. Dar si repetitiile sunt o experienta deosebita, e extraordinar cum cateva zeci de oameni care se intalnesc o singura data pe an pot forma din prima zi o echipa adevarata, motivati de un tel comun si e si foarte interesant sa vezi cum se poate lua cantatul in serios amuzandu-ne copios pe parcurs."

Repetitiile se vor desfasura luni 24 mai intre orele 16-21 cu o ora de pauza, sambata intre 9:30 si 17:30 cu o ora si jumatate de pauza, in restul zilelor seara de la 19:30 la 22, iar in ziua concertului intre 16 si 18, concertul fiind programat duminica 30 mai la ora 20.

Participarea este libera, dar prezenta la toate repetitiile este obligatorie.

Pe langa aplauzele publicului numeros in fiecare an, coristii vor avea „bonus" satisfactia de a fi contribuit la o cauza buna, concertul fiind caritabil, in beneficiul Centrului de Ingrijire Paliativa „Casa Milostivirii Divine" (www.hospice-timisoara.org).

Cei interesati sunt invitati sa se inscrie pana la data de 3 mai pe site-ul

www.timisoaragospelproject.ro

Un cor pentru o saptamana, un concert de senzatie pentru o cauza, o aventura muzicala iesita din comun: TIMISOARA GOSPEL PROJECT!

Pentru cei cu muzica in sange si un strop de nebunie.