Proclamatia suporterilor alb-violeti!

Fanii viola au redactat un decalog cu 10 indemnuri adresate tuturor celor care iubesc Politehnica. Inainte de meciul vital cu CFR Cluj, suporterii au decis sa ii mobilizeze atat pe jucatori, cat si pe spectatori, care trebuie sa vina la stadion si s a incurajeze echipa favorita.
Iata cele 10 puncte ale proclamatiei, postate pe site-ul tempo-poli.ro
1.POLI SUNTEM NOI. Palmaresul, culorile alb-violet si numele de Politehnica Timisoara ne apartin si sunt consubstantiale cu starea de spirit a acestui oras si a regiunii in care traim.
2. La Timisoara va iesi de pe teren sub acoperirea aplauzelor orice echipa va juca cu sufletul, va alerga pana la epuizre si isi va juca cu demnitate sansa pana in ultimul minut de prelungiri.
3. La Timisoara Poli este sustinuta neconditionat si la bine si la greu, fara incetare atata timp cat pe teren se joaca.
4. La Timisoara injuratura, scuipatul si semintele sunt semnele slabiciunii si ale neghiobiei.
5. De la conducatorii clubului asteptam un limbaj civilizat, eleganta, demnitate si dsicretie, departe de mocirla fotbalului romanesc.
6. Cu Timisoara un jucator nu semneaza un simplu contract, ci un adevart pact cu noi, in care fotbalul nu are voie sa fie inselat si in care profesionismul este expresia minima a raspunsului pe care il asteptam la patima si pasiunea ce o daruim. Cel ce va pune osul va fi respectat, cel ce va pune sufletul va fi adulat. Restul e neant.
7. Daca nu stii sa te respecti pe tine ca jucator si nu stii sa respecti adversarul, atunci nu ai cum sa ne respecti pe noi, iar locul tau nu este la Poli Timisoara.
8. PUNCTUL OPT : oricine e cu gandul la Steaua sau Dinamo e o persoana non grata. Un om, si mai ales un antrenor, cu sufletul sau gandul la Steaua sau Dinamo sa nu faca parte sau sa nu antreneze vreodata echipa noastra. Spiritul Timisoarei este incompatibil cu acestia din urma.
9. Cel ce antreneaza Timisoara sa nu uite niciodata ca aici se joaca ofensiv, bataios, fara complexe si pana la capat. Acesta este scopul. Un eventual trofeu nu este decat un bonus binevenit. Esenta este spiritul Timisoarei, spiritul lui Poli, spiritul in care indraznim sa visam fotbalul.
10. Oricine ai fi, suporter, jucator, antrenor, conducator intreaba-te mereu cu ce ai innobilat tu spiritul lui POLI TIMISOARA si ce te face mandru sa te afli aici, si nu ce folos poti trage...Este diferenta intre cei ce isi traiesc viata intr-o mediocritate episodica si cei ce vor ramane vesnici in sufletel noastre.