Rautatea este latura care ne domina?

Mai tot timpul sunt prin oras si din acest motiv vad multe. Intr-o dimineata, in jurul orei noua, vad un barbat pe la 50 de ani ce se agita cu un mobil in mana spre o masina. Vroia sa pozeze masina cu telefonul. Ma gandeam ca o fi vreo vedeta ceva, dar masina nu se evidentia cu nimic. Si incepe sa tipe: ,, Sa casti ochii mai bine, sa te uiti pe unde trec cu masina''.
Avea o energie in el cand a venit vorba sa se certe, de ziceai ca e la tratament cu energizante. La ora aia sa fii asa de turat!
Atata rautate! Ce naiba, nu mai stim sa iertam, sa mai lasam de la noi?
Ne comportam ca niste salbatici, uitam ca suntem oameni si cu totii gresim. Daca nu poti face un bine unui om, nu-i fa rau!

Un caz ciudat am avut parte sa-l intalnesc la o clienta. Mai exact la cei de la Salina din Oras. De cand si-au inceput afacerea, cel de la salina Sunsesi(asa cred ca-i zice) ii hartuieste la propriu. Unde apare ceva postat despre Salina din Oras, asta incpe sa-si puna postarile si sa ii ponegreasca.
Nu credeam acest lucru daca nu facea tipul asta si pe timisoreni.ro acelasi lucru.
Nu e mai ok sa-si faca si el publicitate platita decat sa incerce sa le pateze imaginea? Orasul e mare, chiar trebuie sa se comporte fara manusi, chiar de este vorba de afaceri si implicit de bani?

Ma gandeam ca daca ne-am folosi energia ce o utilizam sa facem rau si sa ne certam si am incerca sa facem ceva constructiv, am fi invidiati de toti.
Dar e mai usor sa fii barfitor, rau, prefacut si meschin.