A murit, pentru un trai decent

Femeia careia i s-a facut rau la serviciu si care a stat in coma profunda cateva zile a murit, sambata seara, la ora 19.45, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru Mediafax Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al institutiei.
Potrivit lui Bogdan Popescu, in pofida tuturor eforturilor facute de catre medici, la ora 19.45 Ramona Ciciu a incetat din viata.
Medicul a explicat ca femeia era ventilata mecanic, iar functiile cordului erau, de asemenea, sustinute cu ajutorul aparatelor. "Desi s-au incercat multiple manevre de resuscitare si terapia specifica, Ramona Ciciu nu a mai putut fi salvata", a spus Popescu. Inca de la inceput, medicii au fost rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale femeii, dupa ce aceasta si-a pierdut cunostinta la serviciu si a ramas in aceasta stare mai mult de cinci minute, dupa care a intrat in coma profunda.
Femeia, in varsta de 34 de ani, angajata ca programator la o firma din Capitala, a facut stop cardio-respirator la birou si a fost internata la spital, in coma profunda. Miercuri, pacienta a fost supusa unei operatii pe creier. AColegii tinerei au declarat ca aceasta muncea prea mult, statea peste program, isi lua de lucru acasa si era epuizata. In plus, avea si copii gemeni in varsta de trei ani.