Expozitie - Musikal

Un alt proiect plastic interesant isi asteapta publicul privitor in elegantul spatiu al galeriei Calina. Iosif Sefan Tasi revine in fata amatorilor de arte cu o noua expozitie. El isi delecteaza privitorii cu lucrari ce ii poarta inconfundabila amprenta si continua firesc un proiect artistic inceput in urma cu mai bine de 10 ani.
Muzica se intrepatrunde cu taina literei si a cartii si impreuna alcatuiesc un ansamblu de elemente pretioase pentru spiritualitatea omului. Din tacerea lor misterioasa, ia nastere, in conceptia lui Iosif Stefan Tasi, ceea ce el numeste cu un termen personal interpretat, Musikal. Acestea sunt vorbele ce descriu cel mai bine exercitiul plastic pus la punct de Iosif Stefan Tasi in galeria Calina. Un demers artistic menit sa duca mai departe un concept construit de plasticianul timisorean in vreme si care avea ca personaj principal cartea.
Expozitia intitulata "Musikal" isi mai asteapta privitorii vreme de aproape o luna. Urmatorul exercitiu plastic gazduit de Calina debuteaza in 26 aprilie si poarta semnatura lui Cristian Buzneanu.