Cursuri de scufundari

Cursuri de scufundari - Timisoara

Centrul de scufundări al ASOCIATIEI VOLARE organizează cursuri de scufundări de agrement pentru începători (primul nivel) şi nu numai, în cadrul Complexului Sportiv Arena AquaSport, din Timișoara. Vârsta minimă pentru participarea la cursuri este de 10 ani. După absolvire, participantul primește un brevet recunoscut internațional NAUI SCUBA DIVER. În cadrul acestui curs se parcurg următoarele module:

1. Studiu individual

Presupune vizionarea unor filme şi studiul manualului Naui Scuba Diver. Acestea le veți primi înainte de începerea cursului.

2. Sesiuni de teorie

Noțiunile dobandite in urma studiului individual vor fi aprofundate impreuna cu instructorul şi apoi verificate prin sustinerea unui examen teoretic.

3.Antrenamentul în bazin

Antrenamentul se desfășoară în bazin acoperit (majoritatea exercițiilor se vor realiza în apă de 1,50 metri), sub supravegherea permanentă a unui instructor.

4. Scufundările în mare

Această ultimă parte, care include 4-5 scufundări în apa deschisa, se desfășoară pe perioada verii (iunie - septembrie) la Marea Neagra sau in lacurile din apropierea orasului Timisoara.(Surduc,Ghioroc,Valuig) sau in excursiile pentru scufundari organizate de Asociatia Volare.