Salina Timisoara

Salina din Oras

Salina din Oras este prima salină artificială din Timişoara, amenajată respectând cele mai noi principii de construcţie folosite în Europa şi America de Nord. Datorită aspectului deosebit al celor două încăperi, cele 45 de minute de tratament devin un moment de relaxare si evadare din cotidian.

Datorită generatorului de aerosoli salini instalat, concentraţia de sare din încăpere rămâne constantă de-a lungul celor 45 de minute de tratament şi mai ales, la fiecare şedinţă, indiferent de momentul ales pentru tratament.

Capacitatea maximă a salinei este de 10 adulţi şi 6 copii, această capacitate neputând fi depăşită deoarece intrarea în salina se face doar printr-o programare prealabilă.

Temperatura în salina este constantă şi se încadrează între 20-22 °C, pentru a asigura confortul termic al celor veniţi pentru tratament.

În interiorul salinei se poate intra cu pantofii de stradă, fiind nevoie doar de acoperirea lor cu protecţia de unică folosinţă pusă la dispoziţie de personalul Salinei din Oraş.

Vă aşteptăm cu drag!

Salina din Oras, Str. Martir Cernăianu (fosta Almajului), Nr. 17A
Mobil: 0754813367
Web: www.salinadinoras.ro