Poli Timisoara 1-0 Pandurii

In ultimul meci de pe teren propriu, Poli Timisoara a intalnit formatia Pandurii Tg. Jiu, meci contand pentru etapa a XVI - a a campionatului. Inca din debutul meciului, alb violetii au mers pe cartea atacului, reusind sa puna in dificultate apararea adversa.


Si cum perseverenta da roade, in minutul 11 Gigel Bucur reuseste sa receptioneze o minge deviata in careul advers, relund in poarta pentru scorul de 1-0. Fazele de poarta se intensifica, dar interventiile repetate a portarului de la Pandurii face ca diferenta de scor sa nu ia proportii.

Dupa pauza meciul devine mai sarac in ocazile de poarta, dar cu Poli dominand jocul. Cu aceasta victorie, Poli Timisoara ramane liderul campionatului, urmand ca in etapa viitoare, fiind si ultima a returului, sa se deplaseze la Brasov.
[Poli Timisoara] Omagiu pentru eroii Revolutiei din '89

Pauza dintre reprize a furnizat o surpriza placuta, realizata de catre galeria timisoreana. Un numar foarte mare de bannere cu numele eroilor Revolutiei din '89 a inpanzit intreaga peluza. In aplauzele celor prezenti pe stadion, momentul a fost rasplatit pe masura. Felicitari baieti!