Romanian Aaerobic Gymnastics Open Cup

In perioada 08-11 octombrie 2009, Timisoara va gazdui un program sportiv de anvergura, care reuneste trei competitii:
- "F.I.G. AEROBIC GYMNASTICS WORLD SERIES COMPETITION" - concurs de serie mondiala pentru sportivi si sportive seniori, organizat de catre Federatia Internationala de Gimnastica;
- "ROMANIAN AEROBIC GYMNASTICS OPEN CUP" - concurs international aflat la a doua editie, care a debutat anul trecut tot la Timisoara si care include si concursul national "CUPA ROMANIEI", organizate de catre Federatia Romana de Gimnastica. Se adreseaza urmatoarelor patru categorii de varsta: 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 ani si seniori .
Competitiile se vor desfasura la feminin si masculin, pe patru categorii de concurs: individual, perechi, trio si grup .
Primaria Municipiului Timisoara si Consiliul Local al Municipiului Timisoara, in calitate de coorganizatori sprijina acest program sportiv, in colaborare cu parteneri locali.
Concursurile vor avea loc in Sala Polivalenta '"Constantin Jude", reunind peste 300 de sportivi, la care se adauga antrenori, arbitri, oficiali din 16 tari din Europa si Asia. Spectatorii timisoreni sunt invitati sa participe la acest spectacol, un adevarat regal de maiestrie sportiva si muzica, intrarea fiind libera.

Sportiv din Romania.