La Pizza Hut "Mananci Pizze Cate Poti cu 19,90 lei"

Succesul la un nivel neasteptat chiar si de catre reprezentantii companiei Pizza Hut al conceptului "Mananci Pizze Cate Poti" a determinat extinderea lui in toate orasele din tara in care brandul este prezent.
Prin extinderea la nivel national a acestei oferte, locuitorii din Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara se pot bucura de acum, la pretul de doar 19,90 lei, de orice si oricate pizza doresc, la discretie.
Astfel, clientii care comanda meniul "Mananci Pizze Cate Poti", disponibil in fiecare zi intre orele 18:00-21:00 primesc pizzele solicitate impreuna cu un pahar cu bauturi din gama Pepsi, pe care il pot reumple de cite ori doresc fara a mai plati in plus.
Meniul "Mananci Pizze Cate Poti cu 19,90 lei" a fost implementat, incepand cu luna iulie 2009, in cadrul restaurantelor Pizza Hut din Cluj-Napoca si Iasi ca un test, iar oferta a fost "gustata" imediat de clientii restaurantului. In cele doua locatii vanzarile meniului au reprezentat jumatate din totalul tranzactiilor pe intervalul orar 18:00 – 21:00 si o crestere a cifrei de afaceri de pina la 30%.
Oferta a avut si o componenta amuzanta: meniul "Mananci Pizze Cate Poti cu doar 19.90 lei" a parut de necrezut pentru consumatorii romani. "Intrau in restaurant si ne intrebau daca oferta este intr-adevar reala", marturiseste unul dintre angajatii Pizza Hut Cluj-Napoca. "Altii primeau pliantul de promovare si intrebau daca este un joc, o gluma".
Meniul "Mananci Pizze Cate Poti cu 19,90 lei" este valabil doar in interiorul restaurantelor Pizza Hut, produsele neputand fi luate la pachet. Prin oferta "Mananci Pizze Cate Poti", Pizza Hut isi propune sa vina in sprijinul clientilor care isi doresc sa se bucure de o masa in oras, de produse de calitate si de o servire ireprosabila si in perioada crizei.
Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 locatii (sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate una in Iasi, Bacau si Timisoara). Anul acesta Pizza Hut Romania va implini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.