Campionatul de Automobilism Timis, 19 septembrie

In 19 septembrie se reia Campionatul de Automobilism Timis, dupa mai bine de doua luni de vacanta. Marele Premiu al orasului Timisoara este titulatura competitiei ce va avea loc pe platforma Monlandys, traditionala locatie din Calea Sagului.
Etapa cu numarul cinci din cel mai tare campionat judetean din tara vine sa deschida sezonul de toamna, unul extrem de incarcat din punct de vedere al competitiilor ce mai cuprinde alte sase curse pana la finele anului.
In MP Timisoara, concurentii vor avea de parcurs un circuit in lungime de 2,7 kilometri, in doua manse, urmand ca timpul cel mai bun sa fie luat in calcul la alcatuirea clasamentului final. Cele patru clase la care se va punct sunt cele deja clasice: piloti licentiati, piloti nelicentiati, feminin si echipe. Prima masina va lua startul la ora 15, insa cu ora si jumatate mai devreme se va desfasura si runda a treia din campionatul de karting.
Organizatorii, in speta Comisia de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis, mizeaza pe o participare numeroasa la startul ambelor probe, automobilism si karting. „E un circuit foarte atractiv pentru piloti. In editiile precedente participarea a fost destul de numeroasa, ne asteptam ca si acum sa se inscrie aproximativ 70 de concurenti", a explicat Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting.