Pret bilete Poli Timisoara - VfB Stuttgart

Pret bilete Poli Timisoara - VfB Stuttgart

Incepand de duminica, 16 august, vor fi puse in vanzare biletele de intrare pentru meciul Poli Timisoara - VfB Stuttgart, transmite corespondentul AMOS News.
Preturile vor fi urmatoarele: 25 de lei (peluze), 50 de lei (tribunele I si II), 90 de lei (tribuna 0), 175 de lei (loje), 250 de lei (VIP). Reprezentantii clubului au precizat ca este vorba despre biletele pentru locurile ramase nerezervate prin pachetul pus in vanzare inaintea partidei de acasa cu Sahtior Donetk.
Tichetele emise pentru partida Poli Timisoara - VfB Stuttgart, primite la pachet in momentul achizitionarii biletelor pentru jocul de acasa cu Shakhtar Donetk, vor putea fi preschimbate in bilete, pentru aceleasi locuri, pentru meciul cu nemtii, incepand de joi, 13 august, pana sambata, 15 august, ora 20, la punctele amenajate la stadionul "Dan Paltinisanu".
Suporterii din afara Timisoarei pot sa-si preschimbe tichetele marti, 18 august, in ziua partidei, prezentand actul de identitate, de la casa instalata special la intrarea in sediul clubului Poli Timisoara (Casa Tineretului, strada Aries nr. 19).
In ceea ce priveste meciul din campionat, cu Rapid Bucuresti, care are loc vineri, 14 august, ora 20,30, biletele vor fi puse in vanzare de joi, 13 august, numai la casieriile de la stadionul "Dan Paltinisanu". Tichetele pot fi cumparate pana a doua zi, la ora 15, dupa aceasta ora biletele putand fi gasite la locurile de vanzare din apropierea arenei, inainte de cordoanele jandarmilor.
Preturile la bilete, pentru jocul Poli Timisoara - Rapid Bucuresti, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, sunt urmatoarele: 12 lei la peluzele nord si sud, 18 lei la tribunele I si II, 25 de lei la tribuna 0 si 150 de lei la loja.