Primele rezultate din Cupa Romaniei!

Cupa Romaniei a debutat ieri cu meciurile primei faze. In judetul Timis, numai jumatate din jocurile care trebuia sa se dispute au avut loc.La Sannicolau Mare, localnicii de la Unirea au intalnit Mama Mia Becicherecu Mic. Oaspetii s-au impus cu 3-2.
FC Timisoara II a confirmat statutul de favorita in confruntarea cu reprezentanta campionatului judetean Timis, FC Chisoda. Echipa lui Romica Buia a perforat de doua ori poarta micilor alb-violeti, dar atacantii satelitului si-au facut datoria si au punctat de nu mai putin de cinci ori.
Pe terenul din cartierul Freidorf fusese programat un alt derby judetean, intre Alto Gradimento Albina si Progresul Gataia. Meciul nu s-a mai disputat, din cauza ca nicio ambulanta nu a fost prezenta la stadion. Cel mai probabil, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei antrenate de Emerich Vascko. Pentru ca ambele echipe au fost prezente la arena, ele au jucat un meci amical, cu aceeasi brigada de arbitrii care trebuia sa conduca jocul oficial. Progresul s-a impus si pe teren, cu scorul de 4-1.
Cel de-al patrulea meci ce trebuia sa se joace in Timis a fost amanat. Calor si Viitorul Sanandrei urmeaza sa se intalneasca peste o saptamana, la terenul din Calea Sagului. Ar putea fi ultima partida oficiala a echipei furnizorului de energie termica. Calor se confrunta cu probleme financiare mari si negociaza cedarea locului din liga a III-a nou infiintatei FCM Lugoj.